Western IV: En Ömfoting Steg av Tåget

Publisher: AskfagelnNapoleon Icarus Caesar Eastinghouse var full av förväntan. Tänk att han var på plats i det riktiga vilda västern! Han hade en bit kvar innan han var framme hos kusin Rebecca i Buffalo Gap, men redan nu var han i Indianterritoriet. När servitören i restaurangvagnen berättat att tåget skulle stanna i Perryville i en hel timme klev Napoleon av, fast besluten att se sin första indian.
Hittills var han lite besviken på Indianterritoriet, han hade inte sett en enda tipi eller fjäderskrud. Beväpnad med en författares nödutrustning – väska, anteckningsblad, penna och bläckhorn – steg han av tåget, på jakt efter äventyr. När konduktören varnade honom för laglösa blev han upprymd, äventyret väntade runt nästa hörn!
 
En Ömfoting Steg av Tåget är ett äventyr till Western. Det utspelar sig framför allt i Indianterritoriet och Texas, men rollpersonerna kan få uppdraget som för dem dit i snart sagt vilken del av USA som helst. Från början togs detta äventyr fram i samband med att Westerns fjärde utgåva släpptes och det är en perfekt partner till äventyret Den Sista Räden som ingår i Westerns Grundbok II – Regelboken. Inte för att äventyret egentligen är så hårt sammanlänkade att det på något sätt blir avgörande, men det finns vissa kopplingar som gör det roligare för spelgrupper som upplever båda äventyren. Oavsett i vilken ordning ni väljer att spela dem!
Äventyret är tryckt helt i fyrfärg. Det finns inga förkonstruerade rollpersoner. Däremot finns det som vanligt handouts till äventyret i form av kartor och personkort.
FormatEn Ömfoting Steg av Tåget består av en äventyrsbok på 16 sidor + 4 sidor handouts.
Handouts till äventyret
PersonkortÄventyrets 9 viktigaste personer presenteras på varsitt kort som är lätta att visa under spel. På framsidan syns bara bild och namn på personen. På baksidan kan spelledaren snabbt hitta alla de viktigaste spelvärdena för respektive person.
KartorI äventyret ingår 2 kartor i färg.Price: $9.99
Go to Source

Western IV: En Ömfoting Steg av Tåget

Other Suppliments

Holy Ragers

Holy Ragers

Publisher: PaizoFrom antiquity, madness and fury were seen as signs of divine possession. An energoumenos was, in ancient Greece, someone who hosted into their body

Read More »

Holy Ragers

Publisher: PaizoFrom antiquity, madness and fury were seen as signs of divine possession. An energoumenos was, in ancient Greece, someone who hosted into their body

Read More »