OdM 5 – Catacomben & Ruïnes

Home/
OdM 5 – Catacomben & Ruïnes
Download From Drive Thru RPG

OdM 5 – Catacomben & Ruïnes

Publisher: LT PublicationsOPGEPAST – Momenteel is dit een BETA-versie – Er zitten nog spellingsfouten, inhoudelijke fouten, woordenlijstfouten, ruwe lay-out en dergelijke in dit document. De volgende weken en maanden wordt dit boek via onze editors en feedback opgekuist..
Catacomben‭ & ‬Ruïnes‭ ‬
Het Oog des Meesters is een Fantasy-Rollenspel, waarin jij met je vrienden de hoofdrollen opneemt: Sta op als dappere ridder, elfse Woudloopster of geleerde magiër en volbreng heldendaden terwijl je de landen van Aventurië ontdekt: Het door vele oorlogen geteisterde Middenrijk, de exotische landen der Tulamiden, de dampende oerwouden in het zuiden of de duistere Schaduwlanden. Gezamenlijk kunnen jullie onschuldige slachtoffers uit de handen van de cultisten der Naamloze bevrijden, intriges aan het hof van de Keizerin blootleggen of  bedreigde steden bijstaan tegen invallende orklegers: In Aventurië is er voor moedige helden meer dan genoeg te doen
Catacomben‭ & ‬Ruïnes
Nooit meer bladeren en zoeken door oude folio‘s! Het OdM5 Catacomben & Ruïnes meesterscherm bevat alle belangrijke tafels waarmee Master een avontuur kan leiden. Aan de vier binnenzijden van het scherm wordt belangrijke informatie over talentgebruik, gevechten, magie, goden en het verkennen van donkere gewelven duidelijk samengevat, zodat het moeizaam zoeken in boeken tot het verleden behoort.
Bovendien bevat de meesterparaplu een spelhulpmiddel van 48 pagina‘s over catacomben en ruïnes met nieuwe focusregels voor verlichting en lichtbronnen, waaronder nieuwe speciale vaardigheden voor ondergrondse oriëntatie. Met nieuwe uitrusting kunnen je helden zich schrap zetten voor de gevaren die onverschrokken avonturiers wachten in ondergrondse faciliteiten. Nieuwe wezens, informatie over verschillende soorten valstrikken en talloze tips voor het spelen in catacomben en ruïnes zorgen voor een opwindende grafrover en grotverkenner aan de speeltafel.
Er worden ook vier voorbeeldige avontuurlijke locaties van verschillende typen gepresenteerd:
– Een verlaten dwergbingdelving
– Het graf van een priester uit lang vervlogen tijden
– Een prachtig grottensysteem
– Een deel van het rioolstelsel van een grotere stad
Alle locaties en hun bewoners worden in detail beschreven en elk van de vier locaties heeft een gekleurde kaart, zodat je deze direct in het spel kunt gebruiken.Price: $6.10
Go to Source

By |2022-08-03T16:08:47+00:00August 3rd, 2022|
Go to Top