OdM 5 – Aventurijns Bestiarium I

Home/OdM 5 – Aventurijns Bestiarium I
Download From Drive Thru RPG

OdM 5 – Aventurijns Bestiarium I

Publisher: LT PublicationsOPGEPAST – Momenteel is dit een BETA-versie – Er zitten nog spellingsfouten, inhoudelijke fouten, woordenlijstfouten, ruwe lay-out en dergelijke in dit document. De volgende weken en maanden wordt dit boek via onze editors en feedback opgekuist.

Aventurijns Bestiarium I

Demonenjager, chimaerabedwinger, drakendoder – bijnamen die roem en eer betekenen. Maar voordat een held zich zo mag noemen, zal hij zichmoeten bewijzen en één van deze monsters in een gevecht verslaan. In de bossen, moerassen en jungles van Aventurië liggen angstaanjagende wezens op de loer die helden louter als hun volgende maaltijd beschouwen. Met hun gif, vlijmscherpe klauwen of louter hun grootte vormen deze beesten een dodelijke bedreiging voor iedereen die te dichtbij komt.
Het Aventurijnse Bestiarium bevat meer dan veertig gruwelijkemonsters en meer dan twee dozijn gevaarlijke beesten die elke groep helden zullen uitdagen. Want hoewel elke avonturier er als kind van droomt een reuzendraak te verslaan en zijn hol te plunderen, is zo‘n prestatie niet zo eenvoudig.
Het bronnenboek beschrijft wezens als demonen, feeën en spoken, maar ook wezens van vlees en bloed, zoals de lijkenetende ghoul, de stinkende pitworm of de gigantische grondboorder.
Maar niet alleen monsters en bovennatuurlijke wangedrochten flaneren op Aventurië, ook de verscheidenheid aan gevaarlijke, interessante of nuttige dieren is adembenemend. Gestreepte haaien hongerig naar bloed, pijlsnelle stormvalken en zwaar gepantserde hoorndissen bevolken de Aventurijnse zeeën, luchten en vasteland en vormen een bedreiging voor elke reizende held. Alle wezens zijn gedetailleerd beschreven, worden geleverd met een volledige waardenkader en zijn geïllustreerd in kleur.
Naast de beschrijving van de monsters en dieren bevat het Aventurijnse Bestiarium 1 ook uitbreidingsregels voor het exploiteren van prooien, het jagen op specifiek wild, nieuwe voor- en nadelen, zwermregels en gevechtscompetenties voor dieren.Price: $13.23
Go to Source

By |2022-08-03T16:08:38+00:00August 3rd, 2022|
Go to Top